Ansetter ny sportsdirektør: Frank McParland

Burnley FC melder idag at Frank McParland ansettes som en ny sportsdirektør. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

56-åringen fra Liverpool har jobbet som hovedspeider i Watford under Sean Dyches tid, har jobbet som en General Manager (fant ingen god oversettelse, red.adm) hos Bolton og kommer fra en direktør-stilling i Brentford. Offisielle ansettelsen vil skje 1.juni.

McParland har jobbet som hovedspeider for Liverpool mellom 2003 og 2007, samt sjef for akademiet og deres spiller-utvikling fra 2009. Raheem Sterling, Jordan Ibe og Jerome Sinclair er noen av navnene han bidro til å rekruttere til Anfield. McParland blir ønsket velkommen av klubbens nye daglige leder, David Baldwin.

– Vi ønsker Frank velkommen til klubben og føler han vil bli en verdifull tilsetning i laget vårtHans talent innen rekruttering er godt dokumenter og han har mye erfaring fra ungdomsarbeid og hele veien opp til første laget. Vi er sikre på at hans kunnskap kommer til å bistå oss og vi ser fram til å rekruttere spillere, både for det korte og lange løp, sa Baldwin.

Jeg har sagt det mange ganger at klubben fortsetter å utvikles, forbedres og styrkes, både på og utenfor banen. Strukturen er endring for å inkludere noen som har en lang og bred kunnskap fra forskjellige nivå og som kan bidra ved å øke klubbens sjanser til å dra klubben fremover, la manager Dyche til.