Åpner for en Barton-retur – midlertidig

Joey Barton pressekonferanseJoey Barton har hatt en turbulent tid i Skottland og Rangers hvor hans opphold fikk en rask slutt etter å ha havnet i klammeri med manager og kaptein i tillegg til beskyldninger om betting på kamper. Barton og Dyche hadde et meget godt samarbeid i løpet av Bartons ett år på Turf Moor og åpner for en retur for midtbanespilleren – slik at han kan holde seg i form. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Joey Barton ble en veldig populær spiller for the Clarets forrige sesong og ble kåret til årets spiller av fansen. Barton valgte å bytte beite og flytte Rangers med ambisjon om å bli den beste i Skottland, men eventyret fikk en brå slutt og 34-åringen står i skrivende stund uten klubb.

Dyche øyner muligheten og tilbyr spilleren en retur til Lancashire, iallefall slik at Barton kan vedlikeholde formen og kunne trene med et lag han kjenner fra før. En potensiell overgang er naturligvis på folkemunne, men sjefen er varsom med bekreftelser – eller avkreftelser.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har hjulpet mange spillere i min tid. Hvis han føler at han trengte en basis for å komme seg i form, så ville jeg lytte. Foruten det, vil jeg ikke si mer. Resten er for fremtiden, ikke nå. Både jeg og staben har hjulpet spillere før, tidligere spillere og telefonsamtaler til andre klubber.

– Hvis Joey ønsker støtten vår her, så får han det. Vil han ikke det, så går han dit han ønsker. Hvis det er en situasjon der han tar kontakt og spør om han han trene med oss, så ville vi hjulpet han så godt vi kan. Det er ingen garanti foruten det, det er for fremtiden – ikke nå, avsluttet Dyche.