Neste: West Brom

west bromwichBurnley logo storBurnley reiser til Birmingham og møter et West Bromwich-lag som snudde en lei formkurve i forrige runde, men som møter et Clarets-lag som kjemper med nebb og klør og føler de kan dra i land en sterk borteseier her. 

West Brom må klare seg uten spissen Saido Berahino som ikke har spilt siden september, Nacer Chadli er ute med skneskade, mens Salomon Rondon er tilbake etter en hamstring-skade. Dyche på sin side har ingen nye skader å tenke på foruten Stephen Ward som er ute – noe som nok en gang baner vei for leiesoldaten Flanagan.

Burnley har slitt på the Hawthorns hvor de ikke har vunnet siden 1969 og viser til triste 0-8-1. Sist gang lagene møttes i Premier League ble det et stygt tap for Lancashire-laget, 4-0. The Baggies på sin side har ikke overbevist denne sesongen med kun en seier på eget gress på de ni siste forsøkene (1-3-5) og deres seier i forrige runde var den første på fem forsøk.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Mot opprykkslagene har statistikken heller ikke imponert med kun en seier av elleve mulig (1-4-6) og ironisk nok kom deres siste seier mot et nyopprykket lag, nettopp mot Burnley i september 2014. Sean Dyche’ mannskap har fått smake på en hyggelig formkurve med tre kamper uten tap (2-1-0), men har enda til gode å vinne på fremmed gress.

Burnleys spillestil står får innsats og hardt arbeid, noe deres løpstatistikk bekrefter og med en Sam Vokes i form kan mye skje. Waliseren har nemlig nettet i tre av Burnleys fire siste kamper.

Kampen spilles på the Hawthornes, mandag 21.november kl 21:00