Arfield: – Vil vise hva jeg kan

Scott Artfield pressekonferanseMidtbanespilleren var med de lilla- og lyseblå til Irland og deres sesongoppkjøring hvor han imponerte sjefen tilstrekkelig til å bli tilbudt en ny kontrakt. Skotten var en lykkelig mann etter å ha fått muligheten til å først trene med the Clarets og så skrive under for dem kort tid senere.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Et mål i Cork under vennskapskampen mot nettopp Cork City var prikken over i’en og en viktig faktor for 24-åringens kontraktstilbud; to år. Scott storspilte for Huddersfield under deres opprykksesong, men tilværelsen i Championship ble ikke som antatt og dermed var et klubbytte resultatet.

– Jeg var på trening en uke før reisen til Irland når sjefen spurte meg og jeg var henrykt over å være en del av planene hans der, sa en begeistret Scott Arfield. Vi hadde noen utmattende dager der og når jeg i tillegg klarte å komme opp med et mål, avgjorde det ting. Kontraktsforhandlingene startet like etter det og jeg var henrykt over å kunne signere.

– Det var to lange måneder i sommer (etter Huddersfield-exiten), men jeg må være ærlig og si at jeg ikke kunne ha håpet på en bedre klubb med den fansen, fasilitetene og geografien. Guttene har også vært veldig imøtekommende, så det har vært veldig enkelt å finne seg til rette. 

– Jeg er kun 24 for øyeblikket, så på dette stadiet i karrièren ønsker man å spille kamper og score mål. Det stagnerte etter mitt første år med Huddersfield hvor jeg jevnlig var i laget og mot slutten spilte overalt – så jeg håper at jeg kan slå meg til ro her, få et godt antall kamper og vise fansen hva jeg kan, avsluttet skotten.