Noble ser fram til en ny start

 

Ryan Noble pressekonferanseRyan Noble skrev under for the Clarets etter å ha forlatt Sunderland og Stadium of Light i sommer og håper å kunne motbevise kritikerne etter noen ikke fullt så suksessrike år.

22-åringen er et produkt av the Black Cats akademiet og fikk sin første kamp for de lilla- og lyseblå på lørdag under deres treningskamp mot Carlisle. Spissen er begeistret over å være i Lancashire og håper at ting vil rette seg opp etter noen ikke fullt så gode tider på Stadium of Light.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg følte jeg gjorde alt jeg kunne i Sunderland, sa Noble og forklarte; Jeg scoret et par mål og jobbet hardt på treningene, men kunne allikevel ikke bryte gjennom. Det var en periode der det nesten ikke var noen skadefrie spisser i klubben, men jeg satt fortsatt og lurte på når sjansen min skulle komme.

– Jeg antar at trynefaktoren min ikke passet inn, men jeg føler at dersom jeg hadde fått sjansen så hadde jeg scoret et par mål, dessverre er fotballen slik og nå må jeg gjenoppbygge karrièren min og forhåpentligvis er Burnley stedet å gjøre det.

– Avtalen var på bordet et par uker og jeg visste ikke om jeg skulle komme eller dra, men så fort jeg fikk grønt lys var jeg her og signerte på fredag. Jeg er klar og vil vise manageren hva jeg kan på treningene og forhåpentligvis motbevise alle.

– Noen ganger må man ta et steg tilbake for å ta et steg fram, det er mange der ute som har sagt det og andre som tror på meg – jeg ønsker å motbevise alle og score et par mål her. Det viktigste med meg er at jeg scorer mål og håper å kunne gjøre et gjennomslag, avsluttet 22-åringen.