Scott Arfield bekreftet som Burnley-spiller

Arfield har vært med the Clarets under deres sesongoppkjøring og gjorde nok til å imponere Sean Dyche som valgte å signere spilleren permanent. Avtalen strekker seg over to år og midtbanespilleren blir dermed Sean Dyches sjette forsterkning denne sommeren. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley har på kort tid hentet sin andre spiller i Scott Arfield og 24-åringen skrev under en to-års avtale med klubben etter å ha vært på prøvespill med de lilla- og lyseblå. Den tidligere Huddersfield-spilleren gjorde sakene sine bra med 119 kamper og ni mål, noe sjefen anerkjenner og ser fram til et fruktbart samarbeid.

– Scott er en spiller med en god bakgrunn som kom nedover fra Skottland et par år siden og er et veldig bra talent. Han ble med oss i sesongoppkjøringen og verdsatte muligheten til å jobbe hardt her – det har belønnet han deretter med en kontrakt og vi håper han fortsetter å bygge på det og blir en verdifull spiller for oss, sa Dyche.

24-åringen startet karrièren i Falkirk hvor kan sprudlet på ungdoms akademiet og avanserte etterhvert til førstelaget hvor det ble 108 kamper. Hans høydepunkt var i 2008/09-sesongen hvor det ble ti mål og tap for Rangers i den skotske cupen – som la grunnlaget for en sekssifret overgangssum til Huddersfield i 2010 og spilte en vesentlig rolle i deres opprykk tolv måneder siden.