Ryan Noble signerer for Burnley

Spissen Ryan Noble forlot Sunderland tidligere i år og har gjennom sommeren stått uten arbeidsgiver. Sean Dyche benyttet seg av anledningen og hentet en ung spiss til Turf Moor etter at 22-åringen fikk være med the Clarets på deres sesongoppkjøring og overbeviste sjefen med sine ferdigheter. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen skriver under en ett-års avtale med Lancashire-klubben etter å ha forlatt Stadium og Light i sommer hvor han har gått gradene fra ungdoms akademiet. 22-åringen har kun fått fem Premier League-opptredener for the Black Cats i løpet av to år og har som svært mange unge spillere tilbrakt tid på lån, blant annet Watford i 2010/11  hvor Dyche på daværende tidspunkt var assistent trener. Noble har også vært hos Derby (to ganger) og Hartlepool.

– Ryan er en ung målscorer som har lett etter en sjanse hos Sunderland, men fikk den ikke heltVi håper å kunne gi han en sjanse her til å utvikle muligheten til å bli en førstelagsspiller. Vi hadde Ryan i Watford, men han var for ung da.

– Nå er han litt eldre og klokere og vi ønsker han til å være sulten etter å prestere, imponere og forbedre seg selv her – han vil få plattformen og det er utfordringen, avsluttet sjefen.