Ash om seiersmålet

Ashley Barnes pressekonferanseAshley Barnes senket Hull på lørdag og innrømmer at han manglet ord etter sitt første mål i Premier League. Spissen startet oppgjøret på Turf Moor og kort tid etter sidebytte leverte Kieran Trippier ett av sine presise innlegg som fant hodet til Barnes og dermed sto det 1-0 til hjemmelaget, et resultat som holdt seg til siste fløyteblås.

– Vi har måttet vente lenge for det og det var en herlig prestasjon av laget idag, vi forsvarte godt og holdt ut til slutt. Jeg er henrykt over målet, det var en herlig ball fra Tripps og jeg klarte å få hodet på den og inn gikk den.

– Det er alle gutters drøm å spille i Premier League og heldigvis har har fått muligheten og markerte meg, det var et herlig innlegg som vi har sett hver uke og det har vært uflaks flere ganger, men vi har omsider klart det.

– Vi forsvarte oss utrettelig i annen omgang fordi de presset oss tilbake og sendte baller, men guttene var fremragende. Selv om ikke så mange tror på oss, så har vi troen på oss selv og i garderoben er vi alle samlet og vi vil alle vinne. Med en landslags-pause som kommer, er det godt å kunne vise til et positivt resultat, avsluttet Barnes.