Austin: – Blant de beste

Charlie Austin pressekonferanseCharlie Austin har vært i strålende form denne sesongen og mot slutten av første omgang leverte spissen en perle av et mål som ikke bare var kampens eneste, men også kandidat til årets mål. Spissen roset også laget for deres defensive innsats.

Charlie Austin Marvin Bartley jubler
Foto: BurnleyFC.com

Austin sendte av gårde en 25-meters salve som gikk i nettet og sørget ikke bare for spissen 25.mål denne sesongen, men også the Clarets’ første seier på over en måned. 23-åringen som har scoret fem ganger på åtte kamper mot the Addicks, innrømte etter kampen at hans fire-kampers måltørke ikke kunne ha tatt slutt på et bedre vis.

– Jeg vil si at den var blant de beste i karrieren min, sa Austin. Det føltes riktig og jeg tenkte å gi det et forsøk, noe som heldigvis fløy i øverste hjørne – jeg var virkelig glad og håper å kunne score mange fler. Det var godt for meg å komme på scoringslisten igjen, så vel som laget. Det var en stor seier, en viktig prestasjon og en vi trengte – å få et mål var en bonus for meg, men å få tre poeng var flott for guttene. 

The Clarets hadde i det øyeblikket ballen gikk i nettet spilt 350 minutter uten scoring, noe som følgelig hevet moralen når Lancashire-laget omsider dro i land deres første seier på syv kamper. Etter å ha dominert i første omgang, måtte Sean Dyches mannskap virkelig vise hva de var gode for defensivt når hjemmelaget presset og jaget en utligning.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Charlton hadde en god periode fra timen utover og ville sette en stopper for en virkelig svak hjemmeform i Championship og målscoreren roste lagets defensive ferdigheter.

– Vi leverte en god innsats i første omgang og fikk målet, men i annen omgang var under press og måtte vise at vi var i stand til å forsvare oss riktig, samtidig som vi kunne angripe. Vi forsvarte oss godt – som om livene våre var avhengige av det, vi var presset mot veggen, men å forsvare så bra som vi gjorde var en veldig god laginnsats.

– Vi viste hva vi er gode for og nå må vi følge opp med flere gode resultater og venter på tirsdag der vi forhåpentligvis kan hente tre nye poeng, avsluttet Austin.