En glad Dyche

Sean Dyche pressekonferanseManager Sean Dyche hyller the Clarets etter deres hardtkjempende seier på the Valley og tre etterlengtede poeng. Sjefen betrakter seieren som en av hans aller største i karrieren takket være en scoring som er betraktet som en utfordrer til sesongens aller fineste. 

Charlie Austin Marvin Bartley jubler
Foto: BurnleyFC.com

Det var et skadelidende The Clarets som løp ut på the Valley og manageren måtte sende ut ikke mindre enn fem endringer fra forrige kamp, blant annet debutant og leiesoldat Alex Kacaniklic som hadde en utmerket debut

Det var en av de beste seirene i min manager karriere, ikke på grunn av formen vi har hatt, men fordi vi har fem skader på nøkkelspillere, sa sjefen. Kieran Trippier var ikke helt pigg og var ikke langt unna frafall, samtidig som en debutant møtte opp på hotellet sent fredag kveld. Jeg spirte gruppen om de var klare for utfordringen og de besvarte det på utmerket vis, vi spilte fantastisk fotball i første omgang på dårlig bane, men i annen omgang var det lite som kunne stoppe dem. Det var flere dårlige dømminger imot oss og laget sendte konstant baller mot oss – så det å stå imot var utmerket. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Når man har en svak periode, så betyr en dag som idag (lørdag, red.adm) alt. Vi hadde en god første omgang og et mål som ble annullert, samtidig som flere avgjørelser gikk imot oss. Så det å vise kvalitetene våre og vinne var utmerket. Målet i seg selv var verdig enhver seier, vi har hatt en dårlig form den siste tiden og Charlie har merket det på kroppen, men han er en verdig målscorer – det er så enkelt som det. 

– Jeg har tro på spillerne her og enhver som kun har spilt i fire sesonger, sin andre i Championship, har hevet seg. Vi er en ung gruppe som har to av forsvarerne med kun 25 kamper og flere av spillerne viser flott prestasjoner, men vi klarte å riste av oss spøkelset og alt annet og fikk i land en seier. Fortid er fortid og vi ser fremover nå, der våre skadelidende spillere kommer tilbake og vi kan stille mannstreke igjen, sa sjefen.