Austin etter Port Vale-kampen

Charlie Austin fikk dobbel glede å juble for etter at han ble far til lille Avabella på lørdag og fulgte opp med å sette inn 2-1 målet mot Port Vale i Capitol One cupen igår kveld. Spissen forteller at både han og laget gleder seg til storkampen mot Bolton kommende lørdag og håper på en underholdende kamp.

 

Foto: BurnleyFC.com

Det var tidlig lørdag at jenta kom til verden, noe som medførte at spissen sto over to dager med trening i forkant av oppgjøret på Lane Park, men 23-åringen viste atter en gang fram sitt målscorer-instinkt og var en kontinuerlig trussel mot de rosa- og sorte.

– Det har vært interresant! Det har vært noen tøffe dager og enda et kapittel i mitt liv jeg ser fram til – jeg er henrykt over det familiære, bekreftet Austin. Jeg trengte å spille 90 minutter før kampen på lørdag og målet var en bonus, jeg var på rett sted til rett tid igjen.

– Jeg fant igjen formen mot slutten av forrige sesong og under oppkjøringen følte jeg meg bra og håper å kunne ta det inn i seriestarten. Det ble 17 mål forrige sesong og jeg håper å kunne nå 20 i år, men er fornøyd med det jeg får.

– Første om gang var bra, men andre var litt skuffende. De presset oss, noe vi fant litt vanskelig, men det gjaldt om å komme seg videre (til neste runde). Det var en god trening og det det å komme seg videre var fint, men guttene ser fram til lørdag. Det blir en stor kamp og det kommer til å bli en vanskelig kamp, men alle ser fram til det og vi ønsker alle å sparke i gang, avsluttet spissen.