Austin: – Herlig lagånd!

Foto: BurnleyFC.com

Charlie Austin ble ikke overraskende kåret til banens spiller for the Clarets etter å ha satt inn først utligningsmålet, så vinnermålet, men var selv kjapp ute med å dele æren på hele laget og ikke kun seg selv.

Match-vinneren var full av lovord rundt sine lagkamerater etter at de lilla- og lyseblå lå under, men kjempet seg tilbake og endte med å vinne oppgjøret på Pride Park, noe som sikret deres første borteseier denne sesongen. Spissen ble igjen overskrifts-materiale etter å ha nettet ni mål denne sesongen, men spissen var lite lysten til å æren for alt etter å ha sikret the Rams’ deres første hjemmetap denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg gjorde kun en spiss’ jobb, men det handler ikke kun om meg – det er snakk om hele laget, poengterte spissen etter å ha gjentatt historien og igjen scoret to mål på Pride Park. Vi trengte det, vi trengte ikke å spille pent, men vi fikk tre poeng og det var en herlig innsats fra bakre rekker og fremover. 

– Jeg gjør det bra for øyeblikket, men det handler ikke kun om meg, det er oppspillet jeg mottar og den generelle prestasjonen fra resten av guttene. Vi vant på et stygt vis, noe som var gledelig.

– I annen omgang mot Peterborough var vi en annen klasse, sendte ballen rundt og slikt, så vi viste at vi også kan gjøre det motsatte av spillet også – vi har en herlig lagånd og var bestemt på å hente hjem tre poeng.

– Assisterende manager fortalte meg at de vurderte å ta meg av og nøye seg med et poeng, men når jeg er på banen liker jeg å tro at de støtter meg i å score mål – og det er nettopp det jeg gjorde, avsluttet sjefen.