Austin om storkampen

Charlie Austin pressekonferanseThe Clarets’ målmaskin Charlie Austin forteller i forkant av storkampen på Ewood om et ønske å skrive historie i Lancashire.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Storkampen på Ewood Park er helgens høydepunkt i Lancashire og the Clarets ønsker å skrive historie ved å vinne for første gang på 34 år. En seier her vil være et løft for det seirende laget da begge sliter med formen i det siste, men Burnley har en fordel og det er Blackburns skadeomfang og Austin håper å kunne bringe skryterettighetene til Turf Moor.

– Det kommer til å være en tøff kamp og jeg vet ikke hvem som er ansett som favoritter, sa Austin. Vi vet at vi kan skrive historie hvis vi vinner, men det dreier seg kun om 90 minutter og det er helt klart en stor kamp for alle Burnley-fans Vi må reise bort, legge derbyet til siden og prøve å vinne tre poeng. 

– Jeg har aldri vært på Ewood Park og ser fram til det. Som en profesjonell lever man for å spille i kamper som dette og et mål ville vært flott, men det betyr egentlig ikke hvem som scorer så lenge vi sikrer alle tre poengene, avsluttet 26-målsscoreren.