Austin: – Selvtillit betyr mye

Formgode spissen Charlie Austin forteller om lagets selvsikkerhet i forkant at Millwall-oppgjøret og understreker viktigheten av å avslutte verdig før klubbene tar landslagpause. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets reiser til the Den etter tre ubeseirede kamper, hvor den siste kampen var 5-1-slakten av Nottingham Forest som sikret de lilla- og lyseblå deres første hjemmeseier i ligaen denne sesongen. Fire av målene kom i første omgang og de to første av Jay-Rod der Austin var sentral i det ene og videresendte leveringen fra Stanislas.

De siste dagene har vært bra og jeg føler det har vært vel fortjent, jeg føler vi burde hatt de tre poengene mot Southampton og derfor føler jeg at det (de siste par dagene) har vært fortjent, sa Austin. Selvtillit betyr mye, hvis hele laget er nedfor er ikke flaksen med deg, men nå som guttene flyr høyt og vi vet at vi kan starte en seiersrekke er guttene veldig selvsikre.

– Noen sa også på et tidspunkt at det er bedre hvis vi spiller borte, men nå som vi fikk den første hjemmeseieren gir det oss selv tillit – for nå kan vi spille bra både borte og hjemme, det spiller ingen rolle hvor.

Millwall er ikke helt i form i det siste og derfor håper vi å kunne reise dit og sikre oss tre poeng, vi vant i Derby og hvis vi kan ta med oss tirsdagens kamp i denne, ser jeg ingen grunn til at vi ikke kan sikre oss alle tre poengene, avsluttet spissen.