Austin til QPR

Årets spiller og toppscorer forrige sesong, Charlie Austin pakker sakene og reiser til QPR hvor han skal gjøre sitt for at Harry Redknapps mannskap skal kunne sprette rett opp til Premier Leauge igjen etter å ha signert en tre-års kontrakt med London-klubben. 

– Vi har jobbet veldig hardt for å holde på Charlie og er leie oss for at han drar, sa styremedlem Lee Hoos. Vi kunne ikke konkurrere med den pakken Queens Park Rangers kom med, som er den klubben i historien som har fått de største fallskjermpengene og kan tilby det vi mener er Premier League-lønninger i Championship. Charlie har fått mye oppmerksomhet fra flere klubber, men har håndtert det hele ekstremt profesjonelt i noe som har vært en vanskelig tid for han og klubben. 

– Selv om det er trist å se han dra, så vil dette gi muligheten til en annen spiller og vårt fokus er å få en så sterk sesongstart som mulig. I det lange løp så kommer vi til å fortsette å bygge klubben på fornuftig vis i tråd med Financial Fair Play-reglementet, avsluttet Hoos.

Prislappen er ikke offentliggjort, men flere rykter skal ha det til at det ligger opp mot £3m, pluss noen klausuler skulle QPR rykke opp til Premier League.