Jones: – Dette er det rette stedet for meg

David Jones med ball
Foto: BurnleyFC.com

Burnleys siste ervervelse, David Jones var henrykt over å omsider kunne ha formalisert oppholdet på Turf Moor etter å ha vært med the Clarets i flere uker hvor det har blitt fire opptredener i treningskamper med en tre-årig kontrakt til følge.

– Jeg er henrykt over å få det unnagjort. Jeg har vært her i noen uker nå, spilt et par kamper og er glad for å omsider få det gjennom. Det føles som om dette er det rette stedet for meg og det følte jeg med en gang etter å ha snakket med manageren. Jeg har blitt tatt imot med åpne armer og er ivrig etter å sparke i gang sesongen. Det føltes som om dette var det rette valget da jeg sto uten kontrakt og hadde flere tilbud på bordet, men etter å ha snakket med sjefen har jeg vært begeistret for å være og blitt imponert. 

– Det virker som en veldig hjemmekjær og familie-orientert klubb, så førsteinntrykket var veldig bra, men nå ser jeg fram til å spille for Burnley og ha et godt forhold til fansen, sa Jones