David Jones blir permanent Burnley-spiller

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Sean Dyche forsterker midtbanen med David Jones som har tilbrakt tid med de lilla- og lyseblå under sesongoppkjøringen og blir dermed klubbens syvende signering denne sommeren. 28-åringen som tidligere har spilt for Wigan, Derby og Wolverhampton, skriver under en tre-års avtale med Lancashire-klubben.

Jones har som klubbens to andre signeringer; Scott Artfiled og Ryan Noble tilbrakt tid med the Clarets når de var i Irland og hadde sesongoppkjøring, samt tiden etter det og fram til siste treningskamp mot Sparta Rotherham. Midtbanespilleren har mye erfaring å vise til, både i Championship og Premier League, noe som kan vise seg å være gull verdt for manager Dyche og hans mannskap.

David er en veldig god fotballspiller og en som har god stamtavle, hvor han kom fra Manchester United, sa Dyche. I Wigan var han nesten del av noe, men her tror han at han virkelig kan utrette noe – noe vi også tror – og bli en veldig god fotballspiller her med Burnley. Det var et par andre klubber som var ute etter han, men han ønsket å kjenne oss på kroppen, samt geografien hjalp på – han er ikke langt unna. Han kom inn et par uker senere, men er en kar i god form som vi blandet han i gruppen og vi ser fram til å se hans utvikling her, avsluttet sjefen.

28-årige Jones er født i Southport og ble hentet til United da han var ti år gammel. Etter noen låneopphold hos Preston, nederlandske NEC Nijmegen og Derby valgte han i en alder av 21 år å bytte beite og dro til Derby hvor han gjorde sakene sine bra sesongen tidligere. Etter en sesong med the Rams gikk turen til Wolverhampton og to år senere til Wigan, men midtbanespilleren hadde det ikke enkelt på DW Stadium og dermed ble det et kort lån hos Blackburn før han pakket sakene og havnet på Turf Moor.

Jones blir tildelt trøye nummer 14.