Bailey Peacock-Farrell på plass

Det er så vidt støvet etter Tom Heaton har lagt seg før erstatteren er på plass. Unge Bailey Peacock-Farrell ankommer fra Leeds etter å ha skrevet under en fire års avtale med Lancashire-klubben.

22-åringen blir sommerens tredje signering og en erstatter for Tom Heaton som dro til Aston Villa tidligere denne uken. Bailey skal nå konkurrere med Joe Hart og Nick Pope om keeper-plassen.

Foto: Burnleyfc.com

Jeg er veldig glad for å være her. Alle drømmen om å være i en Premier League-klubb og jeg må si at det er med en enorm stolthet jeg har signert for Burnley. Det er tøff konkurranse om plassen her, men det var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Keeperne her er veldig gode og to av dem er landslagsspillere, så det må foregå mye bra her.

Å komme hit og være en del av det er noe jeg ser veldig fram til. Popey og Heats slo gjennom i the Championship og etablerte seg her, det er også mitt mål. Jeg vil si at dette er et langtidsprosjekt og en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

Jeg sier ikke at jeg kommer hit for å erstatte noen, for det er jeg ikke. Jeg er her for å lære og prøve å utvikle meg til å bli en bedre keeper. Jeg hadde min første trening idag og det føltes bra. Forhåpentligvis kan jeg slå meg til ro og jeg ser fram til ukene som kommer, sa nysigneringen.

Foto: Burnleyfc.com

Unge Peacock-Farrell er født i Darlington og startet karrieren i Middlesbrough før turen gikk til Leeds United. Etter debuten i 2016 ble det stadig flere kamper for førstelaget og forrige sesong ble de solide 28 kamper. 22-åringen fikk sin debut for nord-Irland i 2018 og har siden beholdt hanskene på landslaget.

Bailey kommer til å bekle draktnummer 15.