Oppsummering av sesong-oppkjøringen

Burnley reiste på treningsleir til Portugal i år, med seg hadde de nysigneringene Jay Rodriguez og Erik Pieters.

Etter en uke med trening var det duket opp for deres første treningkamp og på motsatt side ventet Fulham. Det endte med poengdeling takket være straffe av Chris Wood, men det kunne raskt blitt seier. Jay-Rod kunne fått en pangstart på gjenforeningen med et tidlig mål, men ble avblåst for offside.

Turen gikk deretter hjem til Lancashire og treningskampene fortsatte. Denne gang reiste Burnley til Port Vale og det endte med en fin seier til Sean Dyches mannskap. Etter et tidlig mål imot, hevnet Burnley seg takket være mål av Wood, Vydra og Brady.

Neste kamp var mot Crewe Alexandra, men der gikk ting ikke på skinner resultatmessig og Burnley gikk på en smell. Det ble 1-0 tap.

Den tredje kampen i England var mot legenden Joey Barton og hans Fleetwood Town. Unge Ali Koiki og Chris Wood sto for målene i en hyggelig 2-0 seier til Burnley.

Den fjerde bortekampen var et lokalderby mot Wigan hvor det endte med poengdeling og 2-2. Denne gangen var det Jay-Rod sin tur til å sette ballen i nettet og talentfulle Dwight McNeill satte inn Burnley andre. Burnley ledet etter ti minutter, men som alle vet varer en fotballkamp 90 minutter.

Tilbake på Turf Moor og etter noen dager med trening var det duket for den første av to utenlandske motstandere. Franske Nice ledet av Patrick Vieira kom på besøk. Det ble et målkalas! Rodriguez, Hendrick, Gudmundsson og hat-trick av Chris Wood!

Siste treningskamp var mot Italienske Parma og også her gikk det på skinner for the Clarets som dro i land en fin 2-0 seier. Jay Rodriguez noterte seg to nettkjenninger.