Bamford ankommer på lån

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets forsterker troppen med Chelsea-talentet Patrick Bamford som ankommer på et sesonglangt lån. Unggutten har tidligere fått prøve seg i Norwich, Crystal Palace og innehar noe Premier League-erfaring, neste mål er å takke Sean Dyche for tilliten.

Unge Bamford bekrefter også at Sean Dyche har gjort tre forsøk på å hente han til Turf Moor og etter å ha truffet sine nye lagkamerater på tirsdag, ser spissen fram til å begynne å jobbe.

– Jeg har hørt de tre siste sesongene at Sean var interessert, men av en eller annen merkelig grunn ble det aldri materialisert, forteller Patrick. Vi snakket igjen dette overgangsvinduet og etter en prat var alt positivt, det gjaldt å få det i land. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– En av de tingene sjefen fortalte meg var at han har gjort det bra med spisser tidligere, at han vil få det beste ut av meg og var veldig rett fram. Han fortalte hvordan det var og det er forfriskende å ha det slik. Noen managere kan gi deg en tåkete vei, så det var fint å høre sannheten når du vet hvor du står og det gjør det lettere å flytte på seg.

– Jeg må jobbe hardt og er forberedt på å gjøre det for å prøve å komme meg i laget. Det er opp til meg å ta sjansen når den kommer. Premier League er en lang og hard sesong og det kommer til å være sjanser, så det er opp til meg.

Lancashire-laget blir den fjerde klubben Bamford drar på lån til siden han ankom Chelsea i en alder av 18 år. MK Dons, Derby og Middlesbrough.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Dette er antageligvis en av de enklere klubbene å flytte til fordi jeg kjenner Ian Woan som pleide å trene meg med Nottingham Forest U13, men også Michael Keane fra langslaget. Drar man på lån er det mye fram og tilbake og det kan være frustrerende. 

– Det føles som om jeg har vært i hele England, i nord, Midlands og i sør. I fjor fikk jeg kun starte noen kamper og det kan være vanskelig å bare være innbytter noen ganger. Det er ofte fire, fem uker uten spilletid og det er ikke lett. Jeg har aldri slått meg til ro i de klubbene heller og det føles annerledes denne gangen, avsluttet leiesoldaten.