Jeff Hendrick signerer!

Foto: BurnleyFC.no
Foto: BurnleyFC.no

The Clarets forsterker midtbanen ytterligere og henter Jeff Hendrick fra Derby County for en overgangssum etter at spilleren har skrevet under en tre-års kontrakt!

Iren skrev under en tre-års kontrakt for the Clarets og det ryktes at overgangssummen var £10,5m, noe som er en klubbrekord! 24-åringen ankommer Turf Moor med en sterk CV som viser 25 kamper for Irland og over 200 kamper med Derby og nysigneringen ser fram til å møte sine nye lagkamerater og få prøve seg på Premier League.

– Premier League veide høyt for meg og det er der jeg ønsker å være etter sommeren jeg hadde (med landslaget, red.adm). Burnley gjorde bra med å være ubeseiret i fem måneder og det at de ønsket meg så mye som de gjorde i sommer, var veldig positivt, sa Hendrick.

– Jeg vet det var et par bud og jeg satt og ventet på at det skulle bli godkjent. Jeg hadde foretrukket at det skjedde tidligere slik at jeg kunne vært litt lenger med spillerne og støtteapparatet, men er bare takknemlig for at det er i boks. Nå kan jeg reise til Irland og vite at fremtiden min er fastsatt. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er litt rart å signere for en klubb og ikke få mulighet til å treffe lagkameratene på en uke, men jeg ser fram til å returnere og trene med guttene, fortalte spilleren.

– Det var en avtale vi jobbet mye med og vi har sikret ett av våre hovedmål og ønsker Jeff velkommen og håper han gjør det bra. Han er en som tilføyer laget og midtbanen styrke, en spiller som fortsatt lærer, utvikles fortsatt og en vi tenker som kan jobbe for oss nå og i fremtiden, la Dyche til.

Jeff kommer til å bekle trøye nummer 13 og redaksjonen ønsker spilleren velkommen til Turf Moor!