Barnes: – Enormt!

Ashley Barnes pressekonferanseAshley Barnes sørget for Burnley-jubel og Barnsley-frustrasjon etter syv minutter på Oakwell med et resultat som sørget for at the Clarets skrev seg nok en gang i historebøkene. Spissen roser sjefen og sier at Dyche er mannen å takke for lagmentaliteen i forkant av Middlesbrough-kampen til helgen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Målscoreren begynner å slå seg til ro med livet på Turf Moor og forteller om god stemning i garderoben etter deres andre seier på the Tykes’ eget gress på 82 år.

Lagånden vi har som gruppe er fantastisk. Sjefen har fått det inn og det er herlig å være en del av, siden første dagen har guttene vært velkomne og det føles som om jeg har vært her hele karrieren.

Alt jeg ønsket var å sette ballen i nettet og med å score mål så hjelper jeg laget. Vårt fokus er å konsentrere på den neste kampen, mot Middlesbrough og få tre nye poeng, på eget gress har vi fansen med oss og det er en stor fordel. Vi holder bena plantet på jorden og håper på en ny seier, men tar det derfra.

Det var en fantastisk levering fra Michael Kightly og alt jeg kunne gjøre var å plassere ballen i nettet – noe jeg heldigvis fikk til. Fordi målet kom så tidlig holdt vi det gående resten av kampen- kanskje burde ha scoret enda et mål, en vi fikk tre poeng og det er alt som teller. Det var herlig å dra dit og spille bra på en bane som ikke var helt god, men å sikre seg tre poeng var enormt for oss!, avsluttet Barnes.