Barnes håper på mer

Ashley Barnes pressekonferanseAshley Barnes er blant de som «fryder» seg over Danny Ings’ skade og håper på enda mer spilletid i fremtiden. 

Foto: Burnleyfc.com
Foto: Burnleyfc.com

Etter å ha fått sin første start for the Clarets mot Leeds United, fikk han omsider sitt debutmål mot Charlton Athletic i forrige runde. Etter å ha blitt varm i trøya håper spissen at det ikke var et engangs tilfelle og håper å utvide laget sterke hjemmeform med nok en seier og nok en kam ubeseiret.

– Uheldigvis ble Ingsy skadet, men det ga meg sjansen til å starte to kamper og nå som jeg har kommet meg inn i laget, håper jeg å kunne score flere mål fram til sesongen tar slutt.

– Vi møter Doncaster og jeg håper å kunne komme på scoringslisten igjen så alle kan se på meg og tenke på målene mine, men jeg er her for å spille min del og det er å hjelpe laget.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er glad for å kunne spille hvor som helst manageren vil at jeg skal spille, men å ha en sjanse å laget nå er en god mulighet for meg hvor jeg ønsker å vise hva jeg kan. Det starter på treningene og vi kan alle se hvilke goder det høster, vi trener alle hardt for at vi alle kan gå hardt inn i kampene. 

– Alle er klare og venter på å spille slik at når vi blir bedt om det så er vi klare. Det har vært en spennende tid for meg personlig; å kunne hoppe inn til resten av guttene som har flydd høyt gjennom hele sesongen, men alt vi har i tankene er tirsdagens kamp og vi kommer til å fortsette med å ta en kamp av gangen. 

– Fansen støtter oss og var fantastiske nok en gang i helgen. Jeg følte vi hadde flere fans enn det de hadde (Charlton) og det var fenomenalt. Jeg mener de kan være den avgjørende delen til å presse oss i samtlige kamper, sa Barnes.