Barton ser fram til Rotherham-kampen

Joey Barton pressekonferanseJoey Barton kan få sin debut fra start for the Clarets mot Rotherham idag og midtbanespilleren føler at lagets moral tilsier at de har det som trengs for å komme seg på vinnersporet etter et leit resultat mot Reading i forrige runde.

The Clarets reiser som kjent til Rotherham idag og møter et lag uten manager, men som har funnet formen til tross for krevende og usikre tider. 33-åringen håper å kunne bidra med sitt og håper på en debut for de burgunder- og lyseblå fra start.

Det er en herlig sammensetning av menn her og de er alle flotte mennesker. Ikke bare spillerne, men også de som står på utsiden og alle ser i samme retning, sa Barton. Jeg har snakket med mange i løpet av de forskjellige nivåene i klubben og det er ikke ofte man fikker det i den moderne fotballen.

Jeg er heldig nok til å spille for mange store klubber og det vi har i Burnley er ganske så unikt. Det er et forfriskende sted å jobbe i og jeg er oppspilt over den framtiden som venter, jeg tror vi kunne ha oppnådd fantastiske ting hvis ydmykheten og det harde arbeidet opprettholdes i gruppen.

Det har vært noen humper på veien, som forrige lørdag, men måten vi svarte på forteller alt du trenger å vite om kulturen som har blitt skapt her. Det er noen veldig gode lag i denne ligaen, men vi har en god manager og en god spillerstall og vi trener hardere enn noen andre.

Ser på alle fakta så tenker man raskt av vi burde vinne ligaen og jeg vil bli skuffet hvis det ikke skjer, fordi det er derfor jeg kom hit. Jeg har vært i denne ligaen to ganger tidligere, vunnet med Newcastle og kom oss ut med QPR så jeg vet hva som må til. Vi er på rett kurs og det er fortsatt humpete, alle slår alle og det tar tid før det roer seg ned.

Det er en veldig konkurransedyktig liga og jeg tror at kjenreverdien og lagets fordeler her vil bidra til å gi oss et godt utgangspunkt, avsluttet Barton.