Keane: – Et tøft oppgjør venter

Michael Keane pressekonferanseForsvarsbauta Michael Keane forventer en tøff kamp mot managerløse Rotherham United imorgen på deres New York Stadium.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Keane blir høyst sannsynlig å se som midtstopper sammen med navnebror Duff mot the Millers som for tiden ledes av midlertidige manageren Eric Black. Det kommende hjemmelaget har funnet formen og manager Black kan for første gang i sin karriere sikre United-laget tre strake seire.

22-årige Keane mener på sin side at Sean Dyche burgunder- og lyseblå lag er godt forberedt til å sprette tilbake etter flausen mot Reading og det foran Sky Sports kameraer.

– De har hatt et par gode resultater på rad og etter at manageren deres dro så kan det fyre opp stemningenMed en ny manager som får spillerne med seg, så forventer vi en tøff kamp, uttrykte Keane. Vi er alle skuffet over resultatet mot Reading, men bortsett fra kampens første ti minutter så spilte vi bra, vi har trent godt og hardt denne uken og er klare for kampen. 

Foto: BurneyFC.com
Foto: BurneyFC.com

– Det er bra at vi kan score mål fra alle hold. Det gjelder ikke bare meg; Ben Mee fikk ett og Tendayi fikk ett i helgen som var. Spissene har også et par innabords, men der har det vært endringer og jeg tror det vil bedre seg når ting har fått lags seg litt. 

– De begynner alle å finne fotfeste og formen, og så raskt de får inn en eller to mål slik de allerede har gjort så tror det er mer i vente, sa Keane.