Beistet blir

Burnleys trofaste keeper, Brian Jensen som leverte inn en transfersøknad i desember, har bestemt seg for å bli på Turf Moor og trukket tilbake søknaden etter å ha tatt en prat med manager Eddie Howe.

Dansken er en av Burnleys mest trofaste spillere i nyere tid med over 300 kamper å vise til for de lilla- og lyseblå. Brian mistet keeperplassen til Lee Grant mot slutten av 2010 og reagerte med å levere inn en overgangssøknad.

35-åringen fikk minimalt med spilletid under slutten av Laws-æraen og under Gray, men nå som en permanent manager har kommet til klubben og lar alle starte på blanke ark, bestemte Jensen seg for å trekke tilbake søkanden og bli hos Burnley – iallefall den nærmeste framtiden.

Vi hadde en god prat med Brian og snakket om mange ting, sier manager Howe. Brian er frustrert fordi han ønsker å spille, men hans holdning er at han ta seg selv i nakkeskinnet på treningene og gjøre seg fortjent til plassen sin igjen. Han er fokusert på Burnley nå og han kommer til å bli, iallefall i det korte løp. Brian er profesjonell, en dyktig målvakt og vi er begeistret for å ha han med oss – vi trenger han og Granty tilå kjempe om plassen, forklarer Burnley-manageren.