Neste: Burton Albion (FA cup)

Ny cup-runde står for dør og denne gang er det League Two-laget Burton om kommer på besøk til Turf Moor. Men the Brewers bør ikke undervurderes.

Burton eller the Brewers som de også heter, spiller i League Two hvor de for tiden ligger på en farlig 20.plass og hvor det kun er ett poeng som skiller sisteplass (24.) og Burton med sine 25 poeng – riktignok har de syv kamper til gode å gå på.

Statistisk sett slipper Burton inn 1,5 mål og scorer i snitt ett mål hver kamp på bortebane. Deres ferd i FA cupen har vært mot Oxford (1-0), Chesterfield (3-1) og Middlesbrough (2-1), hvor lagets siste spilte kamp var mot M’Boro, 9.januar.

C.Zola

Klubben solgte nylig sin toppscorer Shaun Harrad (13 mål) til Northampton og nestemann på listen er forsvarer(!) Aaron Webster med 7 mål. Leiesoldat Calvin Zola fra Crewe er på lån denne måneden og utgjør den største trusselen med sine 17 mål på 36 kamper forrige sesong.

For Burnley sin del er McCann fortsatt ute, mens Carlisle og Pato fortsatt er usikre. Man regner med at Howe kommer til å la «nye» fjes løpe ut på banen for å hvile flere bein til tirsdagens bortekamp mot Doncaster.

Det er vanseklig å plukke ut 11 for øyeblikket og det er vanskelig å plukke ut benken fordi alle har imponert, sa Howe.

Burnley-sjefen kommer nok ikke til å undervudere Burton – da han kjenner til de gule etter å møtt dem ved et par anledninger under sin tid i Bournemouth.

Kampen spilles på Turf Moor – lørdag 29. kl: 16:00