Ben Mee: – Viktig med konkurranse

Ben Mee pressekonferanseClarets-stopper Ben Mee vet at forsvaret ikke har råd til å slakke på trykket fordi Burnleys mye forsterkninger er klare til å brette opp ermene og ta deres plasser.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Kvartetten, Mee, Shackell, Duff og Trippier har fortsatt i samme spor som forrige sesong og er gjerrige når det kommer til innslupne mål, samtidig som det har vært lite rokkering i forsvaret. Lørdagens poengdeling mot Crystal Palace var nok en vellykket prestasjon av forsvarerne etter at ikke slapp inn noen mål mot Manchester United i runden før, men Sean Dyche har hentet inn Stephen Ward og Michael Keane til å forsterke midtstopper- og venstreback-posisjonene, mens Steven Reid har dekningen på høyreback.

Enklere blir det ikke når Nathanial Chalobah også kan bekle midtstopper-plass, selv om foretrukket posisjon er på den sentrale midtbanen.

Den konkurransen er bra ting, sa Mee. Alle liker litt konkurranse og forhåpentligvis vil det få oss alle til å jobbe enda hardere enn det vi allerede gjør, det er alltid bra å ha kamp om plassene og ha en stor stall, i tilfelle skader. For spillerne som er i startoppstillingen så ønsker vi å fortsette å spille og holde buret rent slik at vi kan forbli førstevalget.

Vi har tatt formen fra forrige sesong inn i denne og er fornøyde med oss selv. Vi jobber med det og tar med med oss inn i hver kamp og leverer det defensive, men vi trenger nok å sette ballen i nettet litt oftere, noe jeg tror vil komme, sa Mee.