Dyche før Sunderland

Sean Dyche pressekonferanseSean Dyche føler at måten laget jobber på kommer til å gi dem fordeler når de lilla- og lyseblå skal møte Sunderland til helgen.

Foto: Lancashire Telegraph
Foto: Lancashire Telegraph

Burnley har enda til gode å vinne denne sesongen, men har sikret seg to strake kamper uten baklengs; mot Manchester United og Crystal Palace, noe som gir Lancashire-laget et godt grunnlag til det kommende oppgjøret. Selv om det ikke er noen garantier i Premier League, insisterer Dyche på at dersom de forsetter i samme spor så vil seirene komme av seg selv.

Vi har levert bra over de to siste kampene med to kamper uten baklengs og det er ikke lett i Premier League, understreker sjefen. Jeg er generelt tilfreds med prestasjons-nivåene, men jeg er ikke helt fornøyd med utfallene fordi jeg er grådig og vil ha seire.

– Vi har tro på oss selv for måten vi jobber på, men man kan ikke tusle inn i en Premier League-sesong og tro at man kommer til å rulle over alle – en må være realistisk med utfordringene og to av dem vi møtte var markedsledere.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I andre kamper, mot Swansea og Palace, så kunne man si at det er lag som vokser av forskjellige grunner og jeg tror de er lag som balanserer nivået hvor vi er og utfordringene som ligger foran oss.

Gus (Poyet) gjorde en utmerket jobb forrige sesong ved å holde dem i Premier League, men det er viktig at vi fokuserer på oss selv. Vi må være klare over trusselen de har, men jeg tror også at blir et annet lag når Gus får bygget laget slik han vil ha det, det er en annerledes utfordring og de er et veldig erfarent lag som gir kampbildet et annet perspektiv.

– Men vi må fokuserer på oss og vårt og det vi prøver å oppnå, noe vi kommer til å gjøre, avsluttet sjefen.