Neste: Sunderland

SunderlandTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Sunderland til dans på Turf Moor der begge lag har alt å spille om. Det er lite som skiller lagene på tabellen, men det er allikevel ventet en tøff kamp i Lancashire.

Burnley har som kjent fått en treg start på Premier League-eventyret og ha enda til gode å vinne denne sesongen; to tap og to uavgjort er fasiten enn så lenge, hvorav de to siste har vært uten baklengsmål. Utfordringen for the Clarets er manglende nettkjenninger fra spissene, noe som ikke blir enklere når «the Vings» er ute med skade.

Sunderland på sin side har tre uavgjort og ett tap å vise til, noe som heller ikke er den sterkeste sesongstarten. The Black cats har sluppet inn minst ett mål deres fire siste kamper, men kun tapt to på de elleve siste som gjør dem til favoritter på Turf Moor.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley må klare seg uten spissene Ings og Vokes, mens Matt Taylor fortsastt ikke er friskmeldt etter Akilles-skaden han pådro seg. Mens Nathan Chalobah og Michael Keane som begge ankom på lån enda har til gode å vise seg på den store arenaen, så har Gus Poyet ingen nye skader å bekymre seg over.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 20.september kl 16:00.

Tidligere møter:

19.sep 2009 Burnley 3-1 Sunderland
16.des 2006 Burnley 2-2 Sunderland
05.mar 2005 Burnley 0-2 Sunderland
09.mai 2004 Burnley 1-2 Sunderland