Beyer dro i land tre poeng

(Burnley 0-0 Coventry): Første omgang var skuffende, men kampen tok seg opp etter sidebytte. Det ble litt mer som skjedde og Burnley kom til flere muligheter. Det ble ingen målfest, men Jordan Beyer sørget for kampens eneste mål i det 82.minutt.

Det var en tam første omgang på Turf Moor og det tok sin tid før det skapt noe å skrive hjem om. Allen (31′) var først ute til å prøvde seg i en periode der Coventry var best på midtbanen og Burnley slet med å komme til. Rodriguez (38′) og Hamer (42′) fulgte opp før første omgang ble blåst av, like så greit.

Annen omgang startet med et bytte der Jack Cork ble erstattet av Johann Berg Gudmundsson. Gyökeres (47′) fikk en tidlig mulighet til å sende gjestene i føringen. Benson (50′) fikk en kjempemulighet kort tid senere etter et fint innlegg av Berg Gudmundsson, men bommet på mål. Samme mann fortsatte å skape uro i Coventry-forsvaret den kommende tiden.

Etter noen friske bein på banen forsøkte Zaroury (61′) og Tella (65′) seg. Sistnevnte tvang fram en meget sterk redning fra Wilson. Byttene begynte å sette sitt preg på omgangen. Berg Gudmundsson (69′) vill også forsøke seg, men keeper Wilson sto stand.

Noen gule kort senere løsnet det omsider for the Clarets. Burnley ble tildelt hjørnespark i det 81.minutt etter en liten håndgemeng mellom Tella og Wilson. Johann Berg Gudmundsson la inn fra flagget og kula fant Joran Beyer i feltet, midtstopperen gjorde ingen feil og stanget inn 1-0 til Burnley i det 82.minutt!

Zaroury (84′) ville trolig satt inn 2-0 kort tid senere, men pasningen fra Tella ble snappet opp av Wilson i siste liten. Zaroury som hadde løpt mye i denne kampen ble erstattet av Bastien i nest siste spilleminutt, før fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter. Ian Maatsen ble kåret til banens spiller.

Burnley: Muric, Roberts, Taylor, Beyer, Maatsen, Cork (Berg Gudmundsson 45), Cullen, Brownhill, Zaroury (Bastien 89), Benson (Tella 60), Rodriguez (Barnes 60)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Egan-Riley, Bastien, Berg Gudmundsson, Twine, Barnes, Tella
Gule kort: Cork 10, Taylor 58, Tella 80

Coventry: Wilson, Norton-Cuffy, Rose, Doyle, Bidwell, Dabo, Hamer, Sheaf, Allen, Palmer, Gyökeres
Innbyttere: Moore, Tyler, Reid, Burroughs, Kelly, Howley, Nee
Gule kort: Dabo 78, Wilson 80