Mektig snuoperasjon!

(Burnley 1-1 West Bromwich): Gjestene hadde gjort hjemmeleksen sin og fikk et tidlig mål på Turf Moor. The Clarets forsøkte gang på gang. Nathan Tella fikk hull på byllen og hjemmelaget økte presset ytterligere. Scott Twine sørget for en komplett snuoperasjon med en perle av et frispark og sørget for tre viktige poeng!

Gjestene fikk en pang start på kampen. I det 6.minutt ble det hjørnespark til West Bromwich som ble til et nytt og på det andre forsøkt. Kula ble lagt inn i feltet og der var Darell Furlong sterkest i luften og skallet ballen i nettet. 1-0 til West Bromwich.

Den kommende tiden presset Burnley virkelig. Halve laget kom til muligheter til å skremme både keeper og forsvarer, men den største muligheten kom etter 28.minutter der Pieters nesten måtte klarere et vanskelig Burnley-innlegg og satte ballen nesten i eget mål.

I det 31.minutt satte West Bromwich inn 2-0, men Yokuslu var litt i overkant hard mot Muric og målet ble annullert. Fem minutter senere skjedde det samme på motsatt side når Tella klinket til fra utsiden av feltet, men Barnes i en offside-posisjon rørte ballen litt og målet ble annullert da også.

Barnes (42′) traff tverrleggeren på tampen av omgangen etterfulgt av en straffesituasjon der Tella var litt lett på foten og selv om han ikke skrek etter straffe, så var gjestene ganske iltre på Tella. Etter to tilleggsminutter jogget lagene inn i garderoben.

Etter sidebytte startet Burnley der de avsluttet, med et høyt press mot West Brom-målet. Zaroury (59′) noterte seg omgangens første store mulighet før de første byttene ble sendt utpå banen; Manuel Benson og Jay Rodriguez. Brownhill (65′) fulgte opp med en mulighet før gjestene sendte utpå friske bein.

Midtveis i annen omgang begynte gjestene sakte, men sikkert å krype stadig mer mot eget felt. Burnley på sin side fortsatte trykket og mye av spillet foregikk på West Bromwich sin bane halvdel.

Tella (72′) og Benson (72′) testet keeperen før det omsider løsnet for Burnley! I det 74.minutt sikret Burnley kula midt på banen og havnet hos Zaroury som sendte en stikker mot Nathan Tella. Vingen satte fart, kom seg unna sin fotfølger Pieters og alene med keeper sendte han ballen i nettet. 1-1 og Turf Moor eksploderte i full jubel!

Malumby (77′) og Jay (81′) forsøkte seg før Tella ble erstattet av Twine. Keeper Palmer vartet opp med en blemme som kunne ha ledet til 2-1 i det 83.minutt, men Palmer hadde keeper-gudene med seg.

Taylor (84′) kom ville også forsøke seg, men også hans skudd ble avverget. I det 86.minutt ble Josh Cullen felt like utenfor feltet og Scott Twine fikk oppgaven med frisparket. Spissen tok fire enkle steg og klinket til ballen; en perfekt bue og rett i hjørnet! Keeperen var sjanseløs og the Clarets hadde snudd kampen! For et frispark!

Benson slet litt på tampen av kampen og ble byttet ut med Vitinho og fjerdedommeren la til fem tilleggsminutter. De ble en formalitet og det ble en elektrisk stemning i det dommeren blåste av kampen!

Burnley: Muric, Roberts, Beyer, Taylor, Maatsen, Cullen, Bastien (Benson 62) (Vitinho 88), Brownhill, Tella (Twine 83), Zarorury, Barnes (Rodriguez 62)
Innbyttere: Peacock-Farrell, Al Dakhil, Vitinho, Rodriguez, Benson, Churlinov, Twine
Gule kort: Maatsen 90+4

West Brom: Palmer, Townsend, Pieters, O’Shea, Furlong, Yokuslu, Molumby, Diangana, Swif (Rogic 66)t, Wallace, Dike
Innbyttere: Button, Ajayi, Livermore, Reach, Rogic, Gardner-Hickman, Grant
Gult kort: Furlson 41