Burnley: Ligg unna Howe

The Clarets-manager Eddie Howe blir idag koblet til tidligere klubbs AFC Bournemouths ledige managersete etter at Paul Groves fikk sparken igår. Klubbens styremedlem Lee Hoos går ut i media og ber the Cherries ligge unna Burnley-manageren.

Foto: BurnleyFC.com

Paul Groves fikk sparken fra Dean Court igår og dermed er the Cherries’ manager sete ledig. Bookmakernes favoritt til å ta over sjefstolen skal angivelig være Burnleys Eddie Howe etter at Bournemouth kun har vunnet en kamp denne sesongen.

Det menes at Eddie Mitchell, AFC Bournemouths styreformann ønsker en gjenforening med Howe, som ledet the Cherries til opprykk i sin første fulle sesong i 2010. Dette til tross for å ha jobbet under svært innskrenkende forhold grunnet svak økonomi.

Men skal man tro forskjellige medier, så er verken Eddie Howe interessert i stillingen og ledelsen på Turf Moor er lite villige til å gi slipp på sin talentfulle manager til klubben de hentet han fra.

– Burnley FC vil ikke ønske velkommen noen tilnærming for Eddie Howe. Vi er i en prosess der vi bygger for fremtiden med Eddie og hans stab, og spekulasjoner er en uønsket distraksjon, sa Lee Hoos kort.

Andre aktuelle kandidater er; Steve Cotterill og Jary Johnson (Yeovil), Karl Robinson (MK Dons) samt Harry Redknapp. Både Cotterill og Redknapp har historie fra the Cherries, men det er lite sannsynlig at  65-årige ‘arry tar over roret på Dean Court.