Austin: – Vi trenger tre poeng

Burnleys, seriens og landets toppscorer Charlie Austin forteller i et intervju med klubbens etter Sheffield Wednesday-kampen at klubben trenger å vinne snart etter at hans tre mål igår ikke var nok til å dra i land en fortjent seier. 

Foto: BurnleyFC.com

Austin har vært i storform denne sesongen og har i skrivende stund 14 mål i alle turneringer (11 i ligaen), men selv etter å ha nettet tre mål og laget sitt andre hat-trick på fem kamper, var det ikke tilstrekkelig. The Clarets er svært gode offensivt, men lekker som en sil bakerst – noe som må settes på agendaen.

– Det var fint for meg å score tre, men vi vant ikke denne gangen heller. Det ble sluppet inn nok et sent mål og guttene er skuffet, innrømmet Austin. 

– Vi vet hva vi må gjøre og vi må slutte å slippe inn disse simple målene – det vet vi. Ting pågår internt og vi jobber med å rette det opp og kommer til å gjøre det på treningene fremover.

Vi åpner opp motstanderne og jeg tror ikke det har vært en kamp der vi ikke har skapt mange sjanser – det er vi gode på.Vi trenger å lukke igjen butikken bakpå. Vi trenger en seier og vi trenger tre poeng hvor enn de kommer fra og vi trenger de fort, avsluttet toppscoreren.