Big Sam: – Smigrende

Med all den rykteflommen som brer seg på lokale medier rundt om på balløya, tok BBCs radio initiativet og intervjuet mannen som er blant favorittene til å ta over etter Brian Laws, nemlig Sam Allardyce.

Den tidligere Bolton-, Blackburn-, og Newcastle-manageren er fortiden arbeidsledig etter å ha lidd samme skjebne som Laws, bare på Ewood Park. Sprotsweek snakket med Allardyce og forhørte seg om han kunne tenke seg å returnere til treneryrket.

Det kommer an på jobben som blir tilbudt, sier Big Sam. Jeg kan bare vente og se hvem som kommer med tilbud, hvis de har samme ambisjon som meg, vil jeg ta den posisjonen.

Allardyce røpte også at det ikke har vært noen kontakt mellom han og Burnley angående en overtagelse av manager-stolen, til tross for at mange medier allerede gir uttrykk for at en manager allerede er på plass, har tatt over laget og nærmest hentet inn flere spillere.

Det har vært litt spekulasjoner, noe som er smigrende – at Burnley er interessert i meg, sa Sam kort. Den erfarne manageren ønsket ikke å uttale seg om Brian Laws’ avgang, grunnet sin fortid i Blackburn, men mener at styret må få lov til å gjøre hva de føler er best for klubben, men samtidig gikk ut med en «advarsel»… (Kanskje mot tidligere eiere?).
Det er helt og holdent opp til dem, de er eierne, de har betalt pengene og de har rett til å gjøre hva de vil med klubben. Det er høy-risiko buisness og hvis du er en investor må du gjøre de rette avgjørelsene med en gang, hvis du faller ut av Premier League er de finansielle tapene enorme, sa Big Sam.