Tap mot Reading

(Reading 2-1 Burnley):  En underholdende første omgang ga et mål til hvert av lagene, andre omgangen derimot var tilhørte et dominerende hjemmelag som trakk det lengste strået takket være to-måls scorer Long.

Gray byttet ut tre spillere fra sist kamp; Steven Thompson, Jack Cork og Ross Wallace fikk alle starte – mens Alexander, Iwelumo og Rodriguez fikk samlet krefter til neste kamp.

Det startet positivt og underholdende, begge lag satset offensivt og skapte sjanser og innen halvtimen var spilt kunne det fort stått med noen mål til hvert av lagene. Men det var Burnley som dro det lengste strået etter 28 minutter; playmaker Eagles viser som vanlig magi, Marney, Cork, Elliott og Mears er alle involverte i et flott oppspill før ballen omsider havner hos Wallace som putter inn ula fra 12 meter og sender gjestene i føringen.

Gleden skulle vise seg å være kortvarig, for minutter senere, klarer Long å løsrive seg fra forsvaret og sender ballen i nettet for hjemmelaget, utlikning i det 31.minutt. Burnley fikk til to store sjanser før dommeren blåste av til pause.

Etter sidebytte var det hjemmelaget som tok styringen og virket å ha god kontroll på kampen – Burnley skapte ingenting. 68 minutter var spilt når hjemmelaget ble tildelt hjørnespark – igjen var Long siste mann på ballen som havnet i nettet bak Grant og 2-1 til Reading. Det ble noen halvhjertede sjanser mot slutten, men ikke noe som ga uttelling og tapet var et faktum.

Burnley: Grant, Mears, Easton (Iwelumo 84), Carlisle, Duff, Cork, Marney (Rodriguez 71), Elliott, Thompon (Guidetti 78), Wallace, Eagles.
Innbyttere: Jensen, Alexander, Edgar, Bikey
Gule kort: Thompson 2, Mears 58, Duff 58

Reading: Federici, Karacan (Robson-Kanu 67), Mills, Leigertwood, Long, Hunt (Church 71), McAnuff, Kebie, Harte, Pearce.
Innbyttere: Tabb, Khizanishvili, Howard, Cummings, McCarthy
Gult kort: Kebie 76

Dommer: Graham Scott
Tilskuere: 16.151 (891 Burnley)