Bikey: – Fortsatt mulig

Andre Bikey har vært en etterlengtet mann å se i Burnley-forsvaret denne sesongen og i lys av Carlisle-Duff som ikke har fungert optimalt siden begynnelsen av sesongen, har flere kritikere ønsket å se Bikey i forsvaret. Howe tok ønsket til etterretning; Bikey har nå fått et par kamper på rad og forteller at Play Off-håpet lever enda.

Championship-ligaen er kjent for å være blant de vanskeligste i Europa, da den enorme konkurransen- og ønsket etter spill blant eliten er så utrolig stor. Mange lag har lykkes, men enda fler har feilet.. De lilla- og lyseblå fra Lancashire fikk den store bragden av å kunne løfte pokalen som ga dem adgangskort til Premier League via Play Off i 2009; eventyret varte ikke lenge og de fant seg fort tilbake i det gode selskap i Championship, med et naturlig favoritt-stempel som opprykkskandidater.

Foto: Burnleyexpress.net

Etter en berg- og dalbane-periode, bytte av manager, har i teorien the Clarets fortsatt muligheten til å rykke opp. Flere har den siste tiden uttalt seg at håpet enda lever og er innenfor rekkevidde – sist ut er Burnleys kamerunske forsvarer, Andre Bikey;

Etter seieren sist lørdag har alt forandret seg; tankegangen forandret seg, folk ser mer tilfreds ut og laget ser annerledes ut, forteller forsvareren. En ny seier idag ville vært utrolig viktig og med fire kamper igjen har vi alt å spille for, vi ser ut som outsidere, men å vinne mot lag som Middlesbrough vil sette Leeds under et stort press og jeg tror at hvis vi vinner de fire gjenværende kampene, kommer vi til å være der – men det viktigste er å starte. I kveld.

Jeg er sikker på at hvis vi når Play Off, så kommer vi til å rykke opp, legger Bikey til. Det er en helt annen liga når du kommer det til Play Off og det er sant når det sies at de siste seks-syv kampene vi har spilt, så har vi ikke spilt ordentlig, men jeg mener fortsatt at vi er det beste laget i ligaen. Mens andre mener at det beste laget er de som leder ligaen, men jeg vil si at i fotball så er det slik at; noen ganger så får ikke det beste laget suksessen de fortjener.

– Det er derfor jeg sier at hvis vi når Play Off -noe jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre, så kommer vi til å vise hvor gode vi egentlig er og vi kommer til å rykke opp, fastsetter Bikey.