Bikey: – Gi alt, det er ikke umulig

Midtstopper Bikey fastslår at Burnley kommer til å kjempe med alt de har og nekter å gi opp håpet om Play Off etter uavgjort-kampen mot Steve Cotterill og hans Portsmouth på mandag.

1-1-kampen mot Portsmouth kan vise seg å være den kampen som ødelegger for drømmen om Premier League-spill neste sesongen i det Burnley kun har to kamper igjen til å sikre seg den viktige 6.plassen.

Alt er fortsatt matematisk mulig da Nottingham Forest, som for øyeblikket besitter nettopp den 6.plassen the Clarets ønsker, kun har to poeng mer. Bikey insisterer at laget kan sprette tilbake etter deres skuffende resultat mot Pompey på mandag og levere en siste innspurt ved å ta poeng fra både Leeds og Cardiff City

Vi ga fra oss to poeng og det er skuffende, forteller Bikey. Det var skuffende fordi jeg føler vi skulle ha vunnet den kampen – vi skapte fler sjanser enn dem og hvis vi hadde scoret først er jeg sikker på at at kampen hadde fått en annet utfall. Vi kom tilbake ved 1-1, prøvde å score et til og gjorde alt for å vinne kampen, men vi må se fremover for ingenting er over enda. Det er fortsatt en sjanse hvis vi vinner de to neste kampene og hvis Forest taper så er vi der.

En seier på Elland Road – som forøvrig blir TV-sendt kommende lørdag – vil gi the Clarets en gyllen mulighet til å ta igjen noe tapt territorium ettersom Nottingham møter Scunthorpe som ikke er en enkel motstander på sin 23.plass, også de med en matematisk mulighet til å berge plassen i Championship. Dermed er ikke noe over.

Det er ikke over, vi har en sjanse og man vet aldri. Vi må fortsette å prøve og gjøre det vi gjorde i våre tre foregående kamper. Vi må gi alt, det er ikke umulig! avslutter midtstopperen.