– Bittert

Manager Howe innrømmer at hjemmetapet for Leeds var et bittert slag i ansiktet ettersom Burnley dominerte i store deler av kampen. Det skulle ikke ta lang tid før the Clarets var i føringen etter et flott Rodriguez-mål, men derfra gikk det smått nedover med en skade på Austin og dobbel Snodgrass på under kvarteret var nok til å snu kampen. 

Foto: BurnleyFC.com

Det er virkelig en kamel å svelge fordi jeg følte at vi i løpet av de 90 minuttene var utmerkede, understreket en skuffet manager. Vi startet med et godt tempo, scoret et bra mål og derfra føler jeg at vi var ovenpå ut omgangen. Lee Grant fikk kun reddet en gang, men måtte allikevel plukke ut ballen to ganger og mot et livlig angrep føler jeg vi virket solide defensivt – betraktelig bedre enn det vi har gjort den siste tiden, men vi slapp inn to dårlige mål som er skuffende.

Vi mistet Ross i løpet av uken med en hamstring-skade så vi trengte en ekstra spiller og Sam gjorde det bra når han kom inn. Han har en fysisk tilstedeværelse som tar i et tak og det var gode tegn på at han kan stifte et godt partnerskap med Jay, som selv spilte herlig.

– Det er flere positive, individuelle aspekter å trekke fram og vi virket truende fremover mot et godt lag – noe som gleder meg, men alle tar en titt på resultatet og ser at vi tapte. Guttene må vise styrke og karakter nå, fordi vi er i en vanskelig periode.

Men jeg har tro på laget og jeg mener at vi er gode nok, men resultatene reflekterer ikke det og vi prøver å få til et godt resultat så fort som mulig, avsluttet manager Howe.