Blandende følelser for Dyche

Sean Dyche var glad for at the Clarets sikret seg poeng i nok en vanskelig kamp på fremmed gress, men var misfornød med dommeren – noe også City-manager Lee Clark var i en kamp der fansen kunne juble over hele seks mål på St. Andrew’s Stadium.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley tok føringen tre ganger mot Birmingham og samtlige gangene utlignet hjemmelaget. Det ble noen kontroverser på overtid når innbytter Macheda satte inn 3-3 med en kroppsdel som ikke burde ha tillat målet, men poenget var vitkig i kampen om toppen og Burnley har fortsatt åtte poeng ned til Derby på tredje plass.

Jeg mener det er et verdifullt poeng og et vi måtte jobbe hardt for. Etter den store kampen i helgen var det nok mange som lurte om vi kom til å klare det igjen, og det klarte vi for det meste. Vi kan spille mye bedre enn det, men hovedtrekket av det vi oppnår som gruppe er at vi aldri gir opp, vi fortsatte og fortsatte og fikk 3-2, men noen ganger tar dommere feil og igår følte jeg han gjorde nettopp det, men det hender dessverre.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Det er ikke enkelt å spille borte og vinne, men vi klarte det nesten. Vi kan kun påvirke vår egen prestasjon og vi gjorde nok til å kunne vippe det i vårt favør, men store avgjørelser er utenfor vår innflytelse og det gikk imot oss. Dommere har en vanskelig jobb, men den virket å ha truffet skulderen hans.

– Poenget er av stor verdig fordi vi vet at vi kan spille bedre enn det vi gjorde og allikevel fortsatte vi å presse på til det hele var over. Vi er skuffet over de to målene vi slapp inn, det ene var et herlig skudd og noen ganger må man rose det, det andre var utenfor vår innflytelse. Det virket som om vi kunne gjøre oss fortjent til enda en seier, men noen ganger går det imot en.

Og om skaden til Ings, sa sjefen kort;

Det er for tidlig å si. Han fikk en smell og vi må se hvordan han er imorgen (idag, red.adm), avsluttet sjefen.