Duff: – Skuffet

Forsvarer Duff var skuffet over å ikke sikre seg tre nye poeng på bortebane i går etter at Frederico Machedas overtidsmål sørget for poengdeling på St. Andrew’s Stadium.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets var på vei til å sikre sin fjerde strake borteseier etter en spennende annen omgang med mange mål og et sent ledermål av Sam Vokes ga de fleste Claret-fans håp om nye tre poeng, men slik gik det ikke. Selv om det kun ble ett poeng mot City, så er Burnley fortsatt åtte poeng over Derby og forsvarern mener det var mye positivt å trekke fram over de to siste kampene.

Vi følte det var håndbruk og reaksjonen til spillerne viste det så raskt ballen gikk inn. Det var ikke ideelt at vi var på dommeren (etter utligningen), men når man utligner i det 94 minutt og på den måten er det vanskelig å sveøge. Det er antageligvis en av de tøffeste jobbene i fotball og det er ikke rett for meg å kritisere dommeren. Tar en bort følelsene og ser kun på de fire poengene vi har hentet fra to tøffe bortekamper, så er det egentlig ganske bra.

– Det er ingen enkle kamper i denne ligaen og man ser morsomme resultater hver uke. I løpet av de nitti minuttene var vi ikke helt på hugget, men det er derfor det er så skuffende fordi vi ikke var på vårt beste og allikevel kun minutter unna en seier. 

Det er en ting vi har vist gjennom hele sesongen og det er at selv om vi ikke er helt på gli så er vanligvis vanskelige å beseire. Det var skuffende ta føringen tre ganger og ikke vinne kampen – det er ulikt oss fordi vi pleier å dra dem i land. Vi tar lærdommen og ser mot neste kamp nå, for kampene kommer like etter hverandre. Det blir hyggelig å spille hjemme igjen etter to tøffe bortekamper og de følelsene som kom etter søndagens seier og gårsdagens skuffelse. Det viktige er at vi spretter tilbake for leverer en prestasjon som vinner oss kampen, sa Duff.