Boyd: – Fortjente å vinne

Helten fra første nyttårs dag, George Boyd forteller til klubbens hjemmeside at the Clarets var uheldige som ikke klarte mer enn ett poeng mot Newcastle.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lancashire-laget viste styrke mot the Magpies og hentet hjem ett viktig poeng i en kamp der de måtte bytte ut tre spillere i første omgang, alle grunnet skade eller sykdom. Boyd satte inn kampens siste mål i en thriller av en kamp etter at de dominerte annen omgang og ikke var langt unna en sterk seier.

– Det var en herlig kamp og det å snu det tre ganger på St. James Park er et sterkt resultat, men jeg må være ærlig og si at vi er litt skuffet som ikke vant, poengterte Boyd. Jeg føler det viser lagets karakter og den har vært utmerket hele sesongen, spesielt denne gang med skadene vi hadde i første omgang. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– I annen omgang mener jeg vi dominerte og traff stolpene et par ganger, men fortjente helt og holdent å vinne. Det var en flat første omgang der vi ikke fikk spilt ballen så bra som vi gjorde i annen, men når vi begynte å vise oss, så viste vi hvor godt lag vi egentlig er. 

– Det er mitt synspunkt og jeg har jobbet hardt på treningene med trenerne, så raskt jeg kom meg i posisjon (i forkant av målet) var det kun en ting i tankene mine. Ingsy og Barnsey holdt på ballen på flott vis gjennom hele kampen og fikk med seg midtbanen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Neste oppgjøret er mot Tottenham i FA cupens tredje runde, en turnering hovedpersonen har gode minner fra og omtaler møtet på følgende vis:

– Det har vært noen tøffe kamper og ingen forventet at vi skulle få noe ut av det, men vi har vist karakter nok en gang. Vi kan gå inn i neste kamp full av selvtillit etter to sterke resultater, det blir en herlig kamp og forhåpentligvis kan vi fylle stadion og få fansen med oss.

– FA cupen har fortsatt den magien og jeg var heldig nok til å delta i finalen forrige gang med Hull City, noe som var en herlig anledning, avsluttet Boyd.