Boyds første ord

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley hentet George Boyd fra Hull City idag og forsterket dermed midtbanen med sårt trengt erfaring etter at 28-åringen skrev under en tre-års avtale med de lilla- og lysblå. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.comGeo

Vingen har hatt gode tider med Hull og bidro til at de holdt seg i Premier League forrige sesong, samtidig som de nådde FA cup-finalen der de tapte for Arsenal. Nå håper skotten å kunne hjelpe the Clarets med de samme.

– Jeg er henrykt over å være her, Premier League er en enorm liga og det er der enhver spiller ønsker å spille, så jeg gleder meg til å sparke i gang. Så raskt jeg ble klar over interessen snakket jeg med sjefen her og det var et enkelt valg, jeg mener at Turf Moor er et skremmende sted for ethvert lag å spille og vi kan bruke den atmosfæren til å gjøre det til et vanskelig sted å besøke. 

– Vi gjorde det veldig bra med Hull forrige sesong der vi holdt oss i ligaen og nådde FA cup-finalen, og jeg vil si at målet er å bli værende (I Premier League) her også. Det er mye erfaring i laget her og så fort man har fått smaken på Premier League så ønsker man å bli værende her. Vi hadde ikke så mange spillere som spilte i øverste liga sist sesong, men jo lenger man kommer i sesongen desto mer nyter man det. 

– Jeg er en ving, men jeg tar på meg enhver posisjon for å være med på laget. Selvsagt må jeg jobbe hardt for å vise at jeg er verdig plassen, jeg liker å score mål så vel som å skape dem, så det er noe jeg håper å kunne bringe laget. Det vanskeligste å gjøre i denne ligaen er så score mål, men vi har spillere som kan det og bidra til å bli værende i ligaen, sa Boyd.