Cameron Stewart ankommer på lån

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets har forsterket med nok en spiller denne sesongen. Manageren ga uttrykk for å ønske en breddespiller og får nettopp det ved leiesoldaten fra Hull; Cameron Stewart som ankommer Turf Moor på lån og blir værende til januar.

Eddie Howe har igjen «handlet» på dagen da overgangsvinduet stenger og sikret en låneavtale for Hull Citys angrepsspiller Cameron Stewart. 21-åringen har blitt gitt draktnummer 19 og er tilgjengelig til Brighton & Hove imorgen. Stewart startet karrieren i Manchester United der han gikk gradene og ble etterhvert tilbudt en proff-kontrakt før han valgte å flytte på seg til Hull i januar 2011 i jakten på spilletid.

Angrepsspilleren han spille på begge kanter, inkludert en mer sentral spiss-posisjon og har i tillegg spilt for det engelske U21-laget etter å ha imponert for tigerne med 50 kamper så langt (inkludert tre denne sesongen). Etter å ha imponert på KC Stadium og mot Burnley, valgte Eddie Howe å forsterke med en spiller som passer til både spillestil og har alderen på sin side.