Neste: Brighton & Hove Albion

De lilla- og lyseblå tar imot Guy Poyets mannskap på Turf Moor og alt ligger til rette for en knakende kamp i Lancashire ettersom Burnley har en god statistikk mot the Seagulls opp gjennom årene.Forrige sesong ble det en dobbel for the Clarets over Brighton, i tillegg til å ikke ha tapt på sterke syv kamper (3-4-0) og ingen har vunnet med mer enn ett på på de siste seks oppgjørene – så noen målfest blir det nok ikke. The Seagulls har kun vunnet to ganger på Burnleys hjemmebane, der første gang var i august 2002 når de vant 3-1, men det er en ny æra som venter med nye spillere og ny ledelse.

Foto: BurnleyFC.com

Burnley står i fare for å gå på sitt strake tap og har kun vunnet svake fire av deres 18 siste kamper i Championship – en trend som Eddie Howe må snu dersom de skal leve opp til drømmen om å rykke opp igjen til det gode selskap. Sjefen må klare seg uten Danny Ings og muligens Martin Paterson – avhengig av formen. Derimot kan klubbens nyeste forsterkning Cameron Stewart få muligheten til å vise seg fram, samtidig som Brian Stock kan få sin 400. kamp i karrieren.

Gjestene flyr høyt etter å ha seiret solide 5-1 over Barnsley forrige lørdag og jakter sin første borteseier etter ni forsøk, siste var 2-1 over Leeds på Elland Road, 11.februar. The Seagulls har fin scoringshistorikk og trenger tre mål for å nå 2000 bortemål, men kan treffe på et hinder og nå sin 500.uavgjort på bortebane.

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 1.september kl 16:00