Chris Long blir Claret!

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC har idag hentet 20-årige Chris Long fra Everton FC som blir sommerens andre spiss-forsterkning. Long har singert en tre-årig kontrakt med de burgunder- og lyseblå – med opsjon på et fjerde år.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen tilbrakte forrige sesong på lån hos Brentford og kjenner til the Championship, noe som vil gjøre tilpassingen noe lettere. The Clarets kjempet med flere andre klubber om signaturen til 20-åringen som anses som et talent.

Jeg er henrykt over å offisielt ha skrevet under og gleder meg til å starte, sa Long. Jeg kan ikke takk Everton nok for det de gjorde for meg, men jeg føler det er på tide å starte et nytt kapittel i livet og ser fram til å starte for Burnley.

Jeg har bevist at jeg kan score mål i the Championship og har kun hatt to kamper fra start (for Everton). Jeg hadde foretrukket å starte flere kamper og vært skadefri og ser fram til å score mål for Burnley. Jeg er frisk, ung og lysten etter å lykkes, jeg ønsker å vise Burnley-fansen hva jeg kan, avsluttet Long.

Long startet karrieren i Everton etter å ha jobbet seg oppover i akademiet. Hans første proff-mål kom mot Shrewsbury Town under et låneopphold for MK Dons i 2013/14-sesongen. Siden den gang har det vært landslagspill for England på U16, U17, U18 og U20-nivå, samt et lån hos Brentford hvor det ble elleve kamper og fire mål.