Scott Arfield forlenger!

Scott Arfield pressekonferanseMidtbanespiller Scott Arfield føyer seg til listen over spillere som forlenger med Turf Moor-klubben denne sesongen. 26-åringen ble hentet av Sean Dyche og har siden vært en instrumental brikke i den burgunder- og lyseblå arme siden overgangen i 2013 som sikret opprykket til Premier League.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er kjempeglad og mener det er en indikasjon fra klubben at de ønsker å komme seg tilbake til Premier League og det er helt klart der jeg ønsker å være, sa Arfield. Tom Heaton og jeg var i samme situasjon der vi ønsket å binde oss og få klubben tilbake til toppen og vi har en god plattform til å gjøre det. 

– Det har vært en fantastisk reise for meg personlig etter å ha kommet hit, opplevd opprykk og så kunne spille i Premier League foran fansen. Får man smake på miljøet med topp stadioner og toppspillere så vet man at det er der denne klubben fortjener å være og vi skal gjøre vårt ytterste for å komme oss tilbake tid.

Burnley er hvor jeg ønsker å spille fotball. Å få fansen bak seg og det er en herlig garderobe å være en del av, så det var ikke noe å tenke på når det gjaldt forlengelse, avsluttet Arfield.