Cork: – legge tapet bak oss

Leiesoldat Jack Cork sier at laget ikke har råd til å synes synd på seg selv etter å ha gått på en smell mot West Ham igår og må fortsette å jage Play Off-plassen fremfor å slikke sår.

Neste utfordrer i ligaen er nedrykkstruede erkerivaler fra Preston. Sist gang lagene møttes ble det målfest og Burnley vant 4-3 etter å ha ligget under 1-3, uten tvil en av sesongens mest underholdende kamper.

Jack Cork uttaler til klubbens hjemmeside at laget ikke har råd til å gruble over hvordan det kunne ha gått mot West Ham, men må fortsette å jobbe om en plass blant de seks øverste.

Foto: Burnley Express

Vi må prøve å glemme dette fortest mulig for vårt mål er å nå Play Off og prøve å rykke opp, sier Cork. Det er skuffende å bli slått ut av FA cupen, tatt i betraktning at vi var tre kamper unna finalen og to unna Wembley. Å bli slått ut og spille så dårlig i andre omgang, vel vitende at vi kunne ha gjort det bedre – som i første omgang – gjorde ikke saken bedre.

– Vårt mål er å prøve å komme oss ut av denne ligaen, så vi må få dette ut av sinn, legge det bak oss og prøve å klatre opp, det er eneste mulige veien til Wembley. Preston er en stor kamp, sist gang vi spilte viste de hva de kan og de kan score mål. Vi lå under 3-1 og vi vil ikke ha den situasjonen igjen, forteller Cork.

Om tapet mot West Ham, sier Cork følgende:

– Vi føler at vi spilte veldig bra i første omgang, så ble det veldig skuffende i andre. Vi lå under 1-0 til pause, men spilte godt og skapte noen sjanser, Chris Eagles og Jay Rodriguez hadde noen. Men de tre tidlige målene drepte oss; alle ble veldig skuffet fordi vi spilte veldig dårlig, så det er ingen unskyldning.

– Det var godt å spille mot et Premier League-lag og prøve å vise hva vi kan, men 5-1 er et skuffende resultat som ikke reflekterte første omgangen. Deres andre mål var flaks, men det er heller ingen unskyldning, fordi vi kunne ha gjort det bedre med alle målene. Det er ingen å klandre, vi må ta oss sammen og være klare til lørdagens ligakamp, avsluttet Cork.