Crouch for Vokes

Overgangsvinduets siste aften bød på et spennende spillerbytte. Burleys populære Sam Vokes reiser til Stoke, mens veteranen Peter Crouch ankommer Turf Moor.

Sam Vokes har vært en trofast tjener siden Eddie How-æraen og mange vil huske Vokes og Danny Ings storform der det var fritt vilt foran mål. «Vings» er med dette offisielt historie. Vokes har ikke fått så mye spilletid som ønsket og med Wood og Vydra i laget har det blitt vanskeligere.

Det er hevet over en hver tvil at Vokes fortjener bedre enn så og derfor var en overgang egentlig ikke overraskende, dog trist. Overgangen innebærer at Stoke henter Vokes for omkring £7m og sender Peter Crouch til Lancashire.

Peter Crouch er kjent for sin høyde og bringer med seg et hav av erfaring. Den tidligere landslagspilleren har bikket 38 og kan vise til 108 Premier League mål. Det er kvaliteter sjefen kan glede seg over.

Foto: BurnleyFC.com

Det som er interessant er hvor motiverte spillerne er. Michael Duff var slik i en alder av 37 og jeg mener Peter Crouch er det samme. Det er ikke noe spørsmål om hans form og han har en vilje og ønske til å markere seg i fotball. Vi vet hva slags karakter han er og han har fortsatt det lille ekstra. Vi vet at han er en effektiv fotballspiller og kommer hit sulten og lysten til å markere seg.

Sam har vært en god spiller for oss. Han ar ikke spilt så ofte som han ønsket og det har vært litt frustrerende for han. Han ønsket en ny utfordring og denne muligheten kan funke på mange måter. Jeg verdsetter Sam høyt som spiller og person og for det han har gjort for seg selv og klubben. Han har blitt en viktig figur her, men slike spillere har flyttet på seg før og vi ønsker han alt v, avsluttet Dyche

Vokes (29) ankom Burnley i november 2011, først på lån og deretter en permanent overgang. Siden den gang har waliseren nettet 62 mål på 258 kamper for the Clarets. Nyervervelsen mener han fortsatt har det som trengs for å hjelpe Burnley til å komme seg ut av bunnkampen. I første omgang har tårnspissen skrevet under en kontrakt til sommeren.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg ønsker fortsatt å oppnå ting. Jeg vil ha flere kamper i Premier League og jeg ønsker å legge til flere mål på Cv’en. Det hadde vært flott om jeg fikk til det og bidro til at laget klatret oppover på tabellen. Det er en stabil klubb i Premier League og vi må forsikre oss at vi forblir her denne sesongen og bygge videre på det. For meg er dette et herlig sted og jeg gleder meg til å starte.

Spillet mitt har nok endret seg litt, jeg er ikke 25 lenger, men mine ferdigheter har ikke svunnet hen. Jeg har aldri hatt lynfart og har heller ikke mistet det. Jeg vet jeg kan påvirke kamper på dette nivået. Jeg scoret mål i Premier League forrige sesong og vet at jeg kan klare det igjen hvis jeg får muligheten. Jeg må jobbe hardt og det er veldig godt lag her med noen gode spisser, helt klart.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg ser fram til å jobb med dem og håper å få noen kamper også. Jeg vet at hvis jeg får spille så kan jeg påvirke kamper og gi en positiv effekt i klubben. Jo eldre jeg blir, jo mer sulten blir jeg. Man kan på en måte se slutten, men jeg føler meg i god form, trenger daglig og gjør det samme alle andre gjør.

Jeg ønsker å være involvert i alle kampene og har viljen til å lykkes og forhåpentligvis motbevise andre at de tar feil. Det har jeg gjort i hele min karriere, så det vil ikke endres og jeg elsker det fortsatt. Det øyeblikket det skjer, er når det er på tide å legge skoene på hyllen. Jeg skal gjøre så godt jeg kan i år, men hvem vet hva som skjer etter det.

Jeg husker når Mark Hughes var trener (i Stoke), han spilte til han var rundt 40 og det er et mål jeg har. Jeg vill likt det og forhåpentligvis kan jeg gjøre det i Premier League med Burnley, avsluttet Crouch.