Danny Drinkwater kommer på lån!

Klubben bekrefter at de har hentet Danny Drinkwater til Turf Moor på deadline day. Det skal dreie seg om en låneavtale med Chelsea-spilleren som strekker seg til 6.januar.

Midtbanespilleren var en nøkkelspiller for Leicester i 2016 når de sjokkerte en helt fotballverden og sikret Premier League-gull. Drinkwater har fått tre landslagskamper for England og har en fortid fra Manchester United, Huddersfield, Cardiff og Watford før turen gikk til Leicester. Chelsea hentet nå 29-årige Danny for en voksen sum (£35m), men ting har ikke helt gått på skinner som nå håper å få fart på karrieren under Sean Dyche.

Foto: Burnleyfc.com

Det finnes ingen bedre måte å forklarte det og jeg ser fram til å sparke i gang. Det føles bra å være hjemme (i nord-England, red.adm) og nå ønsker jeg å konsentrere meg om fotball. De jeg har møtt så langt forteller meg at dette er en familieklubb med føttene plantet på jorda, det samme er staben og menneskene. Det hjelper. Er man glad, så tar man det med seg utpå banen spiller sitt beste.

Det var litt komplisert i Chelsea, men jeg ser positivt på denne overgangen og ser fram til å sette i gang. Jeg har vært heldig nok til å jobbe med manageren tidligere og han har gitt meg en ny mulighet. Jeg har ikke spilt mye fotball i det siste, men vil forhåpentligvis vise alle hva jeg kan. Sesongoppkjøringen var god og jeg deltok på det meste.

Dessverre har det ikke gått så bra for meg i Chelsea, men noen ganger må man bare følge flyten. Jeg tror at målet mitt nå er å komme meg på et nivå der manageren er fornøyd med formen min og at jeg tar det et nivå videre. Forhåpentligvis kan jeg få spillet mitt på rett kjøl i Burnley og hjelpe med å avslutte så bra som mulig. Jeg tror at sesongstarten blir nøkkelen til hvor klubben ønsker å være og sette sitt preg på ligaen, sa Drinkwater.

Drinkwater kommer til å bekle draktnummer 8.

Det foreligger ingen opplysninger om opsjon på videre lån, men det er enkelt å tenke at det kommer en overgang i januar.